Info/Pris

Vad roligt att just du funderar på att anlita mig som er fotograf!
  
Fotografering handlar så mycket mer än att ta några bilder, det är en möjlighet för er att minnas både en fas i livet, känslorna och den unika upplevelse som jag kan erbjuda er.
 
Mitt mål är alltid att göra något så att både ni och jag blir extremt nöjda.

Kontakta mig så kan vi diskutera hur vi tillsammans kan göra något riktigt bra! Om du vill se tidigare uppdrag kan ni bland annat se min portfolio och för extremt nöjda referenser så kontakta mig.
 
Här nedan finner ni riktmärken för prissättning.


Bröllopsfotografering

PLATINAPAKETET

Fotografering under heldag (förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål , bröllopsmiddag och början av festen).
18.000:- inkl. moms

DIAMANTPAKETET

Fotografering under 10 sammanhängande timmar (förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål och början av middagen)
15.000:- inkl. moms

GULDPAKETET

Fotografering under 6 sammanhängande timmar (förberedelser, porträtt, vigsel, brudskål)
10.500:- inkl. moms


SILVERPAKETET

Fotografering av bröllopsporträtt 2 timmar
5.000:- inkl. moms

DUBBELPAKETET

Ytterligare en fotograf dokumenterar er dag. Fördelarna med detta är många, exempelvis fastnar alla önskade ögonblick på bild och dessutom från dubbla antalet vinklar. Kontakta mig för att minnas er dag på bästa möjliga sätt!

INGÅR I ALLA PAKET:

Möte där vi går igenom bästa lösningen för er och om tillfälle ges åker ut och tittar på kyrkan och platserna där porträttfotograferingen ska äga rum.
Fri support före, under och efter bröllopet.

ALLA de bästa bilderna från bröllopsdagen – högupplöst!


Privatperson

En fotografering med mig är en investering för livet. Det kan vara de där porträttbilderna med älskade familjen som kommer vara minnen lång tid framöver. Eller den där dyra klockan eller bilen som ska säljas på Blocket. Jag kan erbjuda er:


  • Parbilder
  • Familjebilder
  • Fastighetsbilder
  • Säljande objektbilder
  • Film
  • Eller något helt annat efter dina önskemål



Pris: 1 000:- inkl. moms per timma.


Företag



För företag erbjuder jag allt som kan tänkas möjligt. Det kan vara porträttbilder för hemsida och LinkedIn till filmen ovan som visades för 1 000 personer på Blå Havet i Stockholm. Kontakta mig så skapar vi något unikt tillsammans!



Pris från: 1 250:- inkl. moms per timma.