Lär dig allt om fotografering och lite till

Fotobok

Fotografera bättre – Lär dig allt om fotografering

Nu är den här – den ultimata oken för dig som vill lära dig fotografera som proffsen. För alla fotografer – från nybörjaren till den mer erfarna. Boken innehåller:

  • Grunderna i kamerainställningar.
  • Lär dig vad du ska tänka på när du fotograferar.
  • Lär dig mästarnas kompositionsregler
  • Lär dig fotografera bröllop och andra svåra situationer.
  • Köråd inför kamera- och objektivköp.
  • Tips och trix för bättre bilder.

Bland mycket annat. Boken bjuder även på massor fascinerande bilder från hela världen. Enastående landskapsbilder till en av mina bästa bilder fotograferad en varm sommarkväll från toppen av Rockefeller Center, New York City, som skildrar Empire State Building i solnedgången.

Mycket trevlig bok. En bra och informativ bok som ger en knuff i rätt riktning när det gäller fotografering. Stort tack.

Anders Asplund BerggrenLadda ner boken som legat #1 på iBook Store.
ibooksstore


A Beautiful Photo Book

Utöver fotoboken som lär dig fotografera har jag samlat mina bästa bilder i en och samma bok. En riktig fotobok alltså. Som du kan läsa i Fotografera Bättre anser jag att det är viktigt att studera andra fotografers bilder – finna inspiration och lära sig nya infallsvinklar på fotograferandet.

Ligg i sängen med iPaden och titta på bilderna eller sitt i soffan och via Airplay se de på TVn.


Även denna bok kan du ladda ner via iBook Store.

ibooksstore


Gillade du böckerna? Donera en slant

Jag har lagt ner oerhört mycket tid av mina lediga tid på dessa böcker. Ni kan ladda ner de gratis och om du ansåg att den var bra får du gärna donera en slant – helt säkert via Paypal, Visa och MasterCard fungerar självklart via samma tjänst. Tack och trevlig läsning!
[paypal-donation]